Optimaal herstellen in een prachtig en sfeervol hotel, dat van alle gemakken is voorzien en waar u de beste zorg en therapie ontvangt. Daarvoor kunt u terecht in De Wartburg, een gloednieuw zorghotel in de Utrechtse wijk Oog in Al. Zorghotel De Wartburg biedt een comfortabel en prettig verblijf aan iedereen die herstelt of revalideert na een operatie, ziekte of ongeval.

 
- MAAK KENNIS -
 
Deze korte film laat u kennismaken met het Zorghotel De Wartburg.
Maak kennis U krijgt een indruk van de dagelijkse gang van zaken in het zorghotel en er wordt uitgelegd hoe een revalidatietraject verloopt. 
LEES MEER

Domstate zorghotel en behandelcentrum

In mei 2018 opent een nieuwe locatie haar deuren: Domstate, Zorghotel en behandelcentrum. Dit nieuwe zorghotel is gevestigd in Utrecht bij het park Transwijk en naast het Centrum voor revalidatie en herstel, De Parkgraaf. 

LEES MEER

Museumroute

De Wartburg in het Utrechtse Oog in Al kent een rijke historie. Daarom is er een museumroute door het zorghotel De Wartburg ontwikkeld. Wilt u de museumroute lopen? De receptie legt u graag uit hoe het werkt. U kunt hier de geluidsfragmenten afluisteren. Het lopen van de museumroute is geheel kosteloos.
LEES MEER

Samenwerking Wikvitaal

Om het verblijf in ons zorghotel voor iedereen toegankelijk te houden, - ook als dit niet (geheel) door uw zorgverzekering vergoed wordt - zijn wij een samenwerking aangegaan met WIKVITAAL. De belangrijkste doelstelling van deze vereniging is het betaalbaar maken van herstelzorg.
LEES MEER

Informatie

Zorghotel De Wartburg
Kennedylaan 300
3533 KN Utrecht
telefoon receptie: 030 - 2958660
bereikbaar van 9.00 - 16.00 uur
LEES MEER

Erkend zorghotel

Zorghotel De Wartburg is een 'Erkend Zorghotel'. Het zorghotel voldoet aan hoog- waardige kwaliteitseisen voor veiligheid en zorg, gastvrijheid en comfort en mag daarom het ‘SEZ-Keurmerk’ (SNHZ Erkend Zorghotel) voeren. U weet daarom zeker, dat u bij ons in goede handen bent.
LEES MEER