Zorghotel De Wartburg - De Bilt

Van der Valk Hotel De Bilt
Zorghotel De Wartburg uit Utrecht werkt samen met het Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht. Dit Van der Valk hotel heeft alle 102 hotelkamers onlangs grondig gerenoveerd. Een vleugel van 9 kamers is beschikbaar voor Zorghotel De Wartburg.
 
Herstelzorg
In deze zorghotelkamers, die hiervoor speciaal aangepast en ingericht zijn, kan men optimaal herstellen en revalideren in een sfeervolle ambiance, voorzien van alle gemakken. Zorg en therapie de zorg geboden, zoals u die gewend bent van Zorghotel De Wartburg. Professionele zorg is 24 uur per dag aanwezig. Er wordt onder professionele begeleiding van onze fysiotherapeut geoefend in de fitnessruimte.
 
Voor wie?
Het zorghotel biedt de oplossing voor patiënten die ertegenop zien om direct na ziekenhuisverblijf naar huis te moeten, bijvoorbeeld omdat ze alleen wonen, het huis niet voldoende is aangepast of omdat zij gewoon ‘de luxe’ kunnen permitteren.
 
Heel betaalbaar
Overigens denken veel mensen dat een zorghotel te duur is voor hen. Maar wanneer u aanvullend verzekerd bent, dan is herstelzorg veelal een heel betaalbare optie. Vanuit de aanvullende verzekering wordt het verblijf grotendeels vergoed en de fysiotherapie en persoonlijke verzorging worden, net als thuis, vanuit de basisziektekostenverzekering vergoed.
 
U kunt hier eenvoudig zelf berekenen hoeveel u moet bijbetalen wanneer u bij ons verblijft op basis van herstelzorg of een vakantieverblijf.
 
Mocht u geen vergoeding krijgen vanuit uw aanvallende verzekering neemt u dan contact op met onze zorgbemiddelaar, zij denkt graag met u mee voor een alternatieve optie.
Als lid van de vereniging WIK vitaal is uw verblijf financieel nog aantrekkelijker. Voor meer informatie kijk op www.wikvitaal.nl.
 
Adres
Zorghotel De Wartburg - De Bilt
De Holle Bilt 1
3732 HM  De Bilt
 
Vragen?
Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel of mail gerust!
 
T 06 - 53 11 62 51
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag
van 10.00 - 12.00 uur en
van 15.00 - 16.00 uur.
 
 
Kijk voor meer informatie over het Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht op www.biltschehoek.com

LEES MEER